GORDIJNEN

Elke ruimte vraagt naar zijn eigen inrichting, elke ruimte vervult een andere functie. Men kan hier al gebruik maken van bepaalde kleuren en zo krijgt elke ruimte zijn eigen sfeer. Onze collectie bestaat uit verschillende gordijnstoffen van verschillende leveranciers.
We kunnen het hebben over de grondstoffen zoals katoen, zijde, linnen, viscose, polyester, polyacryl en vele andere. Dan hebben we stoffen met ingeweven patronen, bijvoorbeeld de jacquardstoffen of met bedrukte patronen op satijnkatoen en de wat luchtigere stoffen zoals in betweens, handgeweven of machinaal geweven. Elke stof heeft zijn eigen karakter en geeft zo een bepaald sfeer weer. De manier waarop de stoffen verwerkt worden, zijn ook weer zeer bepalend voor het resultaat.

Men kan overgordijnen ruim hangen, bijvoorbeeld flink geplooid of tot op de grond. In sommige gevallen is het mooier om voor wat minder stof te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een erker. In veel gevallen vraagt deze om minder stof, anders wordt het te compact. Roman blinds is een leuk idee. Deze worden door onszelf geconfectioneerd, dus er is heel veel mogelijk. Uitzicht op een mooie tuin en geen inkijk van buren. Veel kwaliteiten van de stoffen, zijn uiterst geschikt voor het verwerken tot tafelkleden of kussens. Op deze manier kunnen er hele leuke combinaties gemaakt worden. 

L1L2_CBS_090813_HERO_C