Alles voor een tevreden klant!

Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet alleen een dienst leveren, maar ook een fijne beleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat als u bij ons aanklopt, de mensen tot het uiterste gaan om u voor 100% tevreden te stellen.

Als 5 sterren specialist kunnen wij u altijd de volgende meerwaarde garanderen:

*Goed advies
Bij Beekes Stoffeer Atelier verstaan we ons vak en delen we onze kennis graag met u. Samen kunnen we wellicht tot ideeën komen welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag dus aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer vaker bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Wij maken graag tijd voor u!

*Kwaliteit
Wij willen graag achter al onze geleverde werken kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

*Garantie
Als 5-sterrenspecialist garanderen wij u altijd de beste service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets fout gaan waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht dit onverhoopt aan de hand zijn, dan lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

*Service
Bij Beekes Stoffeer Atelier is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn! Ook nadat de factuur betaald is, staan we nog steeds even enthousiast voor u klaar.

*Vakmanschap
Mede door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is altijd een oplossing!

Thuiskomen is iets wat voor iedereen belangrijk is. Tot rust komen en uzelf zijn op een plek die aanvoelt als een warme deken. Dat thuisgevoel creëert u met een inrichting die bij u past. En daarbij willen ‘De Dames’ van Beekes Stoffeer Atelier u graag helpen. Door out-of-the-box te denken en vakmanschap te combineren met interieurkennis slaagt u altijd en bent u verzekerd van een uniek meubelstuk dat past binnen uw interieur.