Bootkussens van Beekes Stoffeer Atelier voor optimaal comfort

Droomt u van prachtig op maat gemaakte bootkussens? Zijn uw huidige bootkussens aan vervanging toe? Kunt in de winkel geen bootkussen vinden die aan uw wensen voldoet? Laat dan prachtige bootkussens op maat maken bij Beekes Stoffeer Atelier, hét atelier voor het ontwerpen van uw droom bootkussen. Beekes Stoffeer Atelier is gespecialiseerd in complete stoffering van woningen en boten. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 3000 stoffen en leer en kunstleer. Tevens hebben wij een speciale collectie voor buitenstoffen en buiten skai .Deze zijn uitsluitend verkrijgbaar van de beste merken, dus altijd van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om het ontwerpen van bootkussens voor particulieren of bedrijven, Beekes Stoffeer Atelier is u graag van dienst. Door onze precisie en gegarandeerde kwaliteit zijn wij een begrip in de omgeving van Loosdrecht, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Hilversum, Amsterdam,  Blaricum, Laren,  't Gooi en Naarden. Als u hier vaart, komt u veel boten tegen met bootkussens van Beekes Stoffeer Atelier.

Comfortabel en sfeervol

Wanneer u veel tijd op uw boot doorbrengt, is het belangrijk dat uw bootkussens lekker zitten. Daarnaast zorgen bootkussens voor een bepaalde sfeer en uitstraling. Het stofferen van jachten, sloepen en schepen uit de beroepsvaart is één van de specialismen van Beekes Stoffeer Atelier. Door gebruik te maken van unieke, ter plaatse gemaakte mallen, zorgen wij ervoor dat elk hoekje en ronding keurig aansluit op uw betimmering

Als eigenaar van een jacht of binnenvaartschip, kunt u beamen dat deze tak van stofferen het nodige vakmanschap en ervaring vereist. Als u bootkussens bij ons laat maken gaan wij zeer precies te werk. U kunt kiezen uit diverse materialen om de bootkussens te vullen zoals:

 • Latex
 • Traagschuim
 • Binnenvering
 • Polyether
 • Combinatie

Het stofferen van uw bootkussens is een vak dat wij verstaan.

Stalen

Beekes Stoffeer Atelier beschikt over diverse materialen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. Zo zijn deze materialen van kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, zonbestendig, waterafstotend en verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. Ook beschikken wij over een grote collectie waterafstotende stoffen, dus nooit meer rennen met u kussens bij een regenbui, deze kunt u gewoon buiten laten liggen bij een regenbui!! Wilt u naast bootkussens nog meer laten stofferen door Beekes Stoffeer Atelier? Bekijk dan onze website. Hier kunt u ook onze portfolio zien zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden op gebied van bootkussens, maar ook van alle andere zaken op gebied van stofferen.

Interesse?

Heeft u interesse in het op maat laten maken van bootkussens? Bestel deze direct bij Beekes Stoffeer Atelier. U kunt pas optimaal genieten met bootkussens van Beekes Stoffeer Atelier.

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)