Meubelstofferen met oog voor detail en rekening houden met uw emotie

Is uw huidige bank nodig toe aan vervangen? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in meubelstofferen en geven uw meubels een totale metamorfose. Of het nu gaat om het meubelstofferen van een gewone eetkamerstoel of het meubelstofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in meubelstofferen? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Van caravan, boot tot huisprojectstoffering

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het meubel, geheel naar uw wens, te herstofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich op het compleet meubelstofferen van uw caravan, boot of huis. Hierbij kunt u denken aan het meubelstofferen van:

 • Stoelen
 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards

Door middel van meubelstofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.

Meubelstofferen op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het meubelstofferen van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uistraling geven? Met project meubelstofferen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Stoffen

Voor meubelstofferen beschikken wij over meer dan 3000 stoffen, leer en kunstleder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de merken Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema en vele andere topmerken. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor meubelstofferen en onderhoud producten voor leder.

Meubelstofferen van A tot Z

Wanneer u kiest voor meubelstofferen verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Loosdrecht, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Hilversum, Blaricum, Laren, Naarden en 't Gooi.

Heeft u interesse in meubelstofferen? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier.

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)