BOOT STOFFERINGEN

Het stofferen van jachten en schepen uit de beroepsvaart is één van de specialismen van Beekes Stoffeer Atelier. Als eigenaar van een jacht of binnenvaartschip, kunt u beamen dat deze tak van stofferen het nodige vakmanschap en ervaring vereist.

Door gebruik te maken van unieke, ter plaatse gemaakte mallen, zorgen wij ervoor dat elk hoekje en ronding keurig aansluit op uw betimmering. De materiaalkeuze en vormgeving is aan u. Wij kunnen voor alle matrassen diverse diktes en materialen gebruiken (polyether, koudschuim, latex, traagschuim, binnenvering, of een combinatie hiervan).

Raam- en vloerbekleding is ook een verhaal apart. Schuine voorramen, puntgordijnen, luiken in de vloer, boegen voorzien van tapijt, het omboorden van tapijt. Beekes Stoffeer Atelier beschikt over de ervaring om dit alles naar volle tevredenheid te realiseren.

De beroepsvaart stelt weer heel andere eisen aan de stoffering, omdat wonen en werken op één locatie worden gecombineerd. De woning moet comfortabel zijn, het werkgedeelte vooral praktisch. Olie en vuilwerende bekleding, of eventueel comfortabel, gemakkelijk afneembaar leder. Zonwering in het stuurhuis behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij beschikken over diverse stalen die uitermate geschikt zijn voor bootkussens. De materialen zijn op kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, lichtechtheid, kleuren en dessins geselecteerd voor de watersport. Tevens kunnen wij u goed informeren over de te gebruiken vulling die wij precies op maat kunnen maken.