SPECIALISME

Onze diversiteit is meteen onze specialiteit. Klassiek en Design in zowel stof als leer. Wij hebben meer dan 3000 soorten stoffen van bekende en onbekende merken, waaronder ook een grote collectie buitenstoffen voor lounge meubels en boten, die waterafstotend en schimmelvrij zijn. Deze kunnen vanaf April tot Oktober buiten blijven liggen. Maar ook leer, tapijt en gordijnen.

Wij denken met de klanten en passen ons advies aan op de behoeften en smaak van de klant. Kwaliteit leveren is voor ons net zo belangrijk als persoonlijke aandacht. Kort gezegt: Wij leveren maatwerk voor binnen en buiten en elke portemonnee.

Door samenwerking met andere bedrijven kunnen wij een totaalplaatje aanbieden:

  • Binnenhuisarchitect
  • Tuinontwerp en complete uitvoering
  • ¬†Steigerhouten meubelen in iedere maat
  • Stoelen matten klassiek en modern

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende merken: Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema, Giorgetti, Pastoe e.a.

STOFFENCOLLECTIE

De stoffencollecties waar we mee werken zijn:

leolux klein

LEERCOLLECTIE

De leercollecties waar wij mee werken zijn:

Specials in leer zijn echte dierenhuiden en doorgeponst leer in krokodillen of slang, struisvogel e.a. Ook is het mogelijk om b.v. een familie wapen in leer te laten ponsen. Dit ziet u b.v. op kasteelstoelen.

BOTEN, CARAVANS EN JACHTEN

Wij doen ook boten, caravans en jachten. Deze stoffering kan desgewenst van a tot z door ons geregeld worden. Van wandbekleding, tapijt of vloerbedekking, gordijnen en de zitgroepen of kussens. Ook maken wij nieuwe binnenkussens of matrassen op maat. Voor de bootstoffering hebben wij ook speciale stoffen en vinyl en kunstleder wat speciaal voor boten is ontwikkeld. Deze materialen zijn rot en schimmelvrij en kunnen zowel in zoetwater als in zoutwater worden gebruikt, zowel voor binnen als buitengebruik. Vele stoffen en kunstleer zijn ook brandvertragend behandeld.

De buiten en bootstoffen waar wij mee werken zijn:

celeste-04

TAPIJT EN TRAPPEN

Kan thuis bij de klant worden gestoffeerd, ook trappen, boten en caravans.

Tapijt en trappen: