Bankkussens opvullen Laren

Neerploffen op de bank na een lange dag op werk is iets waar we allemaal naar kunnen uitkijken. Het is dan wel belangrijk dat de bank ook comfortabel zit, anders wordt het moment van rust ineens een stuk minder aangenaam. Na een aantal jaar kan het helaas zo zijn dat uw bank steeds minder lekker begint te zitten en dat er grote zit plekken op te zien zijn. Dit zit dan niet alleen een stuk minder lekker, het geeft ook een minder fraai aanzicht van de bank. Daarom zijn wij er bij Van Beekes Stoffeer Atelier om uw bankkussens op te vullen in Laren en omstreken.

Breng uw oude bank terug als nieuw!

Voor het opvullen van uw bankkussens in Laren komen wij bij u langs om te kijken wat er nodig is en wat u comfortabel vindt. We luisteren aandachtig naar uw wensen en kijken samen met u naar de aangeboden mogelijkheden. Uw wens staat ten allen tijde voorop, en na onze komst bent u verzekerd van een bank die eruitziet als nieuw en die ook weer zal zitten als nieuw. U kunt dan zeker weten weer genieten van uw rustmoment op de bank.

Laat uw bankkussens opvullen in Laren door ons!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreffende het opvullen van bankkussens in Laren en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op! Onze werktijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In verband met werkzaamheden op locatie en transport kunnen wij helaas niet altijd op deze tijden aanwezig zijn. U kunt ons dan bereiken via de e-mail info@beekesstoffeeratelier.nl, graag met vermelding van uw telefoonnummer, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook tijdens openingstijden bellen om een afspraak te maken, tel. 035-5255416 en 06 143 48 193.

Bankkussens opvullen

    (*) = verplicht in te vullen veld.

    Uw naam (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Voorkeurstijd

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)