Bankstel stofferen Tienhoven

Ziet uw huidige bankstel er lelijk uit door bijvoorbeeld scheurend leer of bent u de kleur gewoon zat? Als u geen nieuw bankstel wilt kopen, biedt Beekes Stoffeer Atelier de beste oplossing! Al sinds 1968 staan wij bekend als beste meubelstoffeerderij in Tienhoven . Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan bij ons centraal. Bent u op zoek naar een betaalbare meubelstoffeerderij in Tienhoven ? Laat uw bankstel stofferen Tienhoven door Beekes Stoffeer Atelier!

Bankstel stofferen in Tienhoven : van boot tot huis, wij doen het!

Na bank vilt Romo gelderlandbank dec-2013Het is belangrijk dat uw bankstel er goed uit ziet. Als uw bankstel perfect gestoffeerd is, voegt het echt iets toe aan uw interieur. Als het bankstel niet meer in zulke goede staat is qua stoffering, kunt u het bankstel laten herstofferen naar wens. Op deze manier ziet uw bankstel er als nieuw uit en kunt uw bankstel er weer een tijd tegenaan. Wij beschikken over exclusieve technieken, waarmee wij het beste eindresultaat kunnen bereiken voor de beste prijs. Wilt u bijvoorbeeld uw gehele kantoor een andere uitstraling geven? Met project meubel stofferen geven wij alle bankstellen een nieuwe look, waar wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen ter beschikking stellen.

Stoffen voor bankstel stofferen in Tienhoven

Voor het stofferen van uw bankstel beschikken wij over meer dan 2500 verschillende soorten stoffen en leder. Wij staan bekend om onze specialisatie in designmerken en hebben daar ook alle materialen voor in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de stoffen van Artifort, Rolf Benz, Leolux, Giorgetti, Eames Lounge, Montis en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor meubel stofferen en onderhoudsproducten voor leder.

Meer informatie over bankstel stofferen Tienhoven

Wanneer u kiest voor het laten stofferen van uw bankstel door Beekes Stoffeer Atelier, beginnen wij met het kijken naar uw wensen en het geven van passend advies. Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze winkel. Heeft u interesse in het laten stofferen van uw bankstel door Beekes Stoffeer Atelier? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u en uw meubilair kunnen betekenen.

    (*) = verplicht in te vullen veld.

    Uw naam (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Voorkeurstijd

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)