Bankstellen stofferen in Bosch en Duin

Is uw huidige bank nodig toe aan vervanging? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in bankstellen stofferen in Bosch en Duin  en geven uw bankstel een totale metamorfose. Naast het stofferen van bankstellen kunt u ook voor andere stoffeer werkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het stofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle bankstellen met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in bankstellen stofferen of stofferen van andere meubels en komt u uit Bosch en Duin ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Bankstellen stofferen in Bosch en Duin van een caravan in uw boot of thuis

Een bankstel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het bankstel, geheel naar uw wens, te stofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich ook op het compleet stofferen van uw caravan, boot of huis, voor klanten uit Bosch en Duin. Hierbij kunt u denken aan het stofferen van:foto's vakantie 409

 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards

Door middel van stofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.

Bankstellen stofferen in Bosch en Duin op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het stofferen in Bosch en Duin van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uitstraling geven? Met project stofferen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Stoffen

Voor het stofferen van uw bankstel in Bosch en Duin, beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor stofferen en onderhoud producten voor leder.

Bankstellen stofferen in Bosch en Duin van A tot Z

Wanneer u kiest voor het stofferen van uw bankstel in Bosch en Duin verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Bosch en Duin

Heeft u interesse in uw bankstel stofferen in Bosch en Duin ? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)