Bootstoffering Huis ter Heide

Bent u trotse eigenaar van een jacht of binnenvaartschip? Dan weet u als geen ander wat voor heerlijk gevoel het geeft als uw boot er weer prachtig bij ligt, zowel van binnen als buiten. Bij Van Beekes Stoffeer Atelier staan wij voor u klaar als het gaat om het stofferen van boten. Als schipper kunt u namelijk als geen ander bevestigen dat deze tak van stofferen het nodige vakmanschap en ervaring vereist. Gelukkig staan wij voor u klaar als het gaat om bootstoffering in Huis ter Heide en omstreken.

Geef uw interieur een nieuwe look!

Bij Van Beekes Stoffeer Atelier maken we gebruik van unieke, ter plaatse gemaakt mallen. Hiermee zorgen wij ervoor dat elk hoekje en ronding keurig aansluit op uw betimmering. We beschikken over allerlei soorten stoffen en laten de keuze hierin dan ook volledig open voor u. Het kan namelijk zo zijn dat uw stof toe is aan een opfrisbeurt, maar het kan ook zijn dat u gewoon toe bent aan een nieuw interieur. Nieuwe bootstoffering in Huis ter Heide zorgt namelijk voor een compleet nieuwe look van het interieur van uw boot. Voor meer informatie over al onze mogelijkheden kunt u terecht op onze website onder het kopje bootstoffering.

Wij garanderen u van gewenstee bootstoffering voor uw boot in Huis ter Heide en omstreken!

Bij Van Beekes Stoffeer Atelier weten we er zeker van dat we kunnen voldoen aan uw wensen, ook voor de beroepsvaart die hele andere eisen stelt. Hier is wonen en werken één plek. De woning moet comfortabel zijn, het werkgedeelte vooral praktisch. Olie en vuilwerende bekleding, of eventueel comfortabel, gemakkelijk afneembaar leer. In overleg met u maken we de keuzes, uw wens staat hierbij altijd voorop. Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk, lichtecht in kleur en dessin en speciaal geselecteerd voor de watersport. Tevens kunnen onze professionals u goed informeren over de te gebruiken vulling, die wij precies op maat kunnen maken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bootstoffering in Huis ter Heide en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bootstoffering

    (*) = verplicht in te vullen veld.

    Uw naam (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Voorkeurstijd

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)