Fauteuil stofferen in Weesp

Is uw huidige bank nodig toe aan vervangen? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in Fauteuil stofferen in Weesp  en geven uw fauteuils een totale metamorfose. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het Fauteuil stofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle fauteuils met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in meubelstofferen en komt u uit Weesp ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Stofferen in Weesp  van caravan, boot tot huis

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het Fauteuil, geheel naar uw wens, te herstofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich op het compleet stofferen van uw caravan, boot of huis, voor klanten uit Weesp . Hierbij kunt u denken aan het stofferen van:Loveseat na

 • Stoelen
 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards
Door middel van meubelstofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje. Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het Fauteuil stofferen van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uitstraling geven? Met project stofferen geven wij alle fauteuils een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Stoffen

Voor Fauteuil stofferen van uw fauteuil in Weesp , beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor stofferen van uw fauteuil en onderhoud producten voor leder.

Fauteuil stofferen in Weesp  van A tot Z

Wanneer u kiest voor Fauteuil stofferen in Weesp verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Weesp  Fauteuil stofferen in Weesp  op maat

Heeft u interesse in Fauteuil stofferen in Weesp ? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)