Herstofferen in Laren

Is uw huidige bank nodig toe aan vervangen? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in herstofferen in Laren en geven uw meubels een totale metamorfose. Of het nu gaat om het herstofferen van een gewone eetkamerstoel of het herstofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van uw meubels en komt u uit Laren ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Herstofferen in Laren van caravan, boot tot huis

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het meubel, geheel naar uw wens, te herstofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich op het compleet herstofferen van uw caravan, boot of huis, voor klanten uit Laren . Hierbij kunt u denken aan het herstofferen van:bank klein

 • Stoelen
 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards

Door middel van herstofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.

Herstofferen in Laren op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het herstofferen van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uistraling geven? Met een project herstofferen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen voor.

Stoffen

Voor het herstofferen van uw meubel in Laren , beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor herstofferen en onderhoud producten voor leder.

Herstofferen in Laren van A tot Z

Wanneer u kiest voor herstofferen verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Laren Heeft u interesse in herstofferen in Laren ? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)