Meubelstoffeerderij Bussum, Loenen

Ziet uw huidige bank of stoel er lelijk uit door bijvoorbeeld scheurend leer of bent u de kleur gewoon zat? Als u geen nieuw meubel wilt kopen, biedt Beekes Stoffeer Atelier de beste oplossing! Al sinds 1968 staan wij bekend als beste meubelstoffeerderij in Bussum, Loenen . Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan bij ons centraal. Bent u op zoek naar een betaalbare meubelstoffeerderij in Bussum, Loenen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meubelstoffeerderij in Bussum, Loenen : van boot tot huis, wij doen het!

Klassiek stoeltje dec-2013 Na stofferenHet is belangrijk dat uw meubel er goed uit ziet. Als uw meubilair perfect gestoffeerd is, voegt het echt iets toe aan uw interieur. Als het meubel niet meer in zulke goede staat is qua stoffering, kunt u het meubel laten herstofferen naar wens. Op deze manier ziet uw meubel er als nieuw uit en kunt uw meubel er weer een tijd tegenaan. Wij stofferen onder andere:

 • Stoelen;
 • Banken;
 • Kussens;
 • Tapijt;
 • Gordijnen;
 • Headboards.

Wij beschikken over exclusieve technieken, waarmee wij het beste eindresultaat kunnen bereiken voor de beste prijs. Wilt u bijvoorbeeld uw gehele kantoor een andere uitstraling geven? Met project meubel stofferen geven wij alle meubels een nieuwe look, waar wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen ter beschikking stellen.

Stoffen van meubelstoffeerderij Bussum, Loenen

Voor het stofferen van uw meubel(s) beschikken wij over meer dan 2500 verschillende soorten stoffen en leder. Wij staan bekend om onze specialisatie in designmerken en hebben daar ook alle materialen voor in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de stoffen van Artifort, Rolf Benz, Leolux, Giorgetti, Eames Lounge, Montis en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor meubel stofferen en onderhoudsproducten voor leder.

Meer informatie over meubelstoffeerderij in Bussum, Loenen

Wanneer u kiest voor het laten stofferen van uw meubel(s) door Beekes Stoffeer Atelier, beginnen wij met het kijken naar uw wensen en het geven van passend advies. Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze winkel. Heeft u interesse in het laten stofferen van uw meubel(s) door meubelstoffeerderij Bussum, Loenen ? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u en uw meubilair kunnen betekenen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)