Meubelstoffen in Amstelveen

Is uw huidige bank nodig toe aan vervanging? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in meubelstoffen in Amstelveen  en geven uw meubels een totale metamorfose. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of nieuwe meubelstoffen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in nieuwe meubelstoffen en komt u uit  Amstelveen ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor uw meubelstoffen in Amstelveen .

Meubelstoffen in Amstelveen voor meubels in uw caravan, boot en huis

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het meubel, geheel naar uw wens, te herstofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich op compleet nieuwe meubelstoffen voor uw caravan, boot of huis, inceleste-04 Amstelveen . Hierbij kunt u denken aan nieuwe stoffen in Amstelveen voor uw:

 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards
Door middel van mooie nieuwe stoffen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.

Meubelstoffen in Amstelveen op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het stofferen van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uistraling geven? Met nieuwe meubelstoffen in Amstelveen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Meubelstoffen in Amstelveen

Voor nieuwe meubelstoffen in Amstelveen , beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor stofferen en onderhoud producten voor leder.

Nieuwe meubelstoffen in Amstelveen van A tot Z

Wanneer u kiest voor nieuwe meubelstoffen in Amstelveen  verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Nieuwe stoffen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Amstelveen

Heeft u interesse in meubelstoffen in Amstelveen voor uw meubels? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)