14:58 12/04/2018

Johan uit Ouderkerk aan de Amstel

We wilden in de caravan naar eigen inzicht nieuwe kussens hebben met een nieuwe stof. Met de kussens en een schetspapier van de caravan naar het atelier. Daar de kussens op een grote tafel in een rondzit gezet en toen onze bedoeling kenbaar gemaakt. Geen aparte verhoogde kussens meer in de hoeken maar gewoon lekker strak en modern. Na goed overleg de kussens weer ingeladen . Bij het ophalen van de nieuwe kussens zag het er al professioneel uit en gaf meteen een goed gevoel. Toen de kussens in de caravan op hun plaats werden geplaatst klopte het tot op de centimeter: bravo. Een prima stoffeerderij met vakbekwame mensen.

12:58 15/06/2017

Edwin Slop

Wij hebben de kussens van onze boot laten bekleden en na een zeer goed advies is het bekleden snel en zeer vakkundig gedaan. Wij hadden al eerder ervaringen en dit bevestigde maar weer wat een leuk en vakkundig bedrijf Beekes is

 

14:34 28/05/2017

Jaap J

Onze oude bootkussens laten overtrekken. Geweldig advies gekregen en het resultaat was fantastisch! Ook binnen de afgesproken tijd gereed. Onder de indruk van een bank die net bekleed was. Vriendelijke mensen die nog de tijd nemen voor je!

Een aanrader!

 

10:34 5/06/2016

Ina uit Hilversum

Gisteren mijn stoel ontvangen die ik opnieuw had laten stofferen. Ik was heel benieuwd hoe hij eruit zou zien. Het was een heel oude stoel, volkomen versleten zowel van binnen als de bekleding. Maar omdat ik erg gehecht ben aan de stoel heb ik de gok gewaagd en hem laten bekleden door Beekes. Wat een gelukkige gok is dat geweest. Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De stoel is echt prachtig geworden. Het binnenwerk is helemaal opgeknapt en de stoel is echt heel vakkundig bekleed. Aline heeft een heel goed stofadvies. Chapeau en zeer bedankt!!

09:13 21/12/2015

Marlies Souren

Vorige week werden mijn nieuwe gordijnen hier opgehangen die ik via Beekes heb laten maken. Het was best spannend, want ik woon in een vrij nieuw appartementen complex met grote raamoppervlakken. Alina Lagerweij heeft me  goed geholpen met uitzoeken van de stof, en ook verder alles goed voor me geregeld. Zij is een echte vakvrouw, ook  wat advies betreft en dat is zeer waardevol als je tot zo’n grote uitgave over gaat. Maar nu ze er zijn is het resultaat heel mooi! Dank u wel.

 

15:01 4/11/2015

Laura uit Hilversum

Vorige maand heb ik mijn leren fauteuil laten stofferen bij Beekes Stoffeer Atelier. Wat was hij prachtig geworden! Het oude familiestuk wilde ik niet wegdoen, maar de bekleding zag er niet meer uit. In het atelier in Loosdrecht namen de dames echt de tijd voor mij en kwamen met ideeën voor een mooie leren bekleding aangezien ik zelf niet precies wist wat ik wilde. Er was keuze genoeg en uiteindelijk heb ik een prachtig leer uitgezocht. Absoluut geen spijt van gehad, want zij hebben vakwerk geleverd! Ik ben zeer tevreden, hartelijk dank!

10:37 5/11/2015

Renee en Sylvia Kuperus

Onlangs hebben wij twee stoelen laten bekleden bij Beekes, met veel succes! Het waren twee oude klassieke stoelen (met leeuwenkopjes) van onze ouders. Ze zaten niet meer goed maar een stukje gevoelswaarde speelde ook mee. In het atelier zijn wij bijzonder vakkundig en vriendelijk geholpen. De stoelen staan in een serre dus verschieten snel door zonlicht. Er werd uitvoerig meegedacht om ons in de toekomst zo optimaal mogelijk weer van de stoelen te kunnen laten genieten. Nou, dat is gelukt! Prachtige stoffen, verschillend ,maar wel uit 1 staal dus bij elkaar passen ze prachtig . Van de overgebleven stukjes zijn nog twee kussentjes gemaakt, kortom , wij zijn heel erg tevreden. Vakmanschap, vriendelijkheid, behulpzaam......allemaal te vinden in dit stoffenatelier. Veel dank ,dames!!!

14:21 7/11/2015

W.Jansen

Hebben onze zithoek in de salon van ons schip bij jullie laten stofferen.
De hulp bij het uitzoeken van de stof en de verdere begeleiding was uitstekend.
Zijn heel tevreden over jullie vakmLaura uit Hilversum
Recensie inhoud:
Vorige maand heb ik mijn leren fauteuil laten stofferen bij Beekes Stoffeer Atelier. Wat was hij prachtig geworden! Het oude familiestuk wilde ik niet wegdoen, maar de bekleding zag er niet meer uit. In het atelier in Loosdrecht namen de dames echt de tijd voor mij en kwamen met ideeën voor een mooie leren bekleding aangezien ik zelf niet precies wist wat ik wilde. Er was keuze genoeg en uiteindelijk heb ik een prachtig leer uitgezocht. Absoluut geen spijt van gehad, want zij hebben vakwerk geleverd! Ik ben zeer tevreden, hartelijk dank!
anschap.
Chapeau!!

14:50 17/10/2015

K. Hoven

De leren zitting van het Pallone stoeltje van onze studerende zoon was volledig versleten en gescheurd. Na wat rondvragen zijn we door een enthousiaste aanbeveling bij Beekes terecht gekomen. Precies de goede plek! Opnieuw met leer bekleden werd wat kostbaar voor onze zoon, maar in het atelier lag een prachtige rol Zwarte Ploegstof die voor een prima prijs gebruikt kon worden. Veel sneller dan gedacht was het stoeltje klaar. En hij is prachtig geworden! De rode leren rugleuning hebben ze met een kleurend onderhoudsmiddel bewerkt waardoor ook die er weer super uit zag. Heel erg bedankt voor dit stukje vakman (vrouw) schap voor een heel vriendelijke prijs! Bij een volgend project komen we zeker naar jullie terug.

11:03 15/10/2015

Rolf Beerhorst

Son & Breugel: Een tientallen jaren oude Leolux stoel kreeg ik via een schenking....u kent ze wel met die beroemde ribstoffen bekleding!
Maar wat moest ik met dat ding. Via bekenden kwam ik in contact met https://www.beekesstoffeeratelier.nl en meer in het bijzonder met Alina. Omdat ik zelf geen omlijnde ideeën had met wat ik met dit gevaarte wilde gaan doen heb ik na een cappuccino en wat kleurwensen van mijn zijde te hebben doorgenomen gevraagd of ze er iets moois en bijzonders van konden maken….!!!

En dat is gelukt een geweldig uniek en schitterend ontwerp wat iedere verwachting te boven ging!
Dames heel erg bedankt!

Rolf

15:21 09/05/2015

men. de Wit

ik heb mijn leren fauteuil bij de dames laten stofferen. Deze hadden ze 20 jaar geleden ook gedaan. Hij ziet er werd uit als nieuw terwijl hij al 20 jaar oud is. Mijn dank is wederom groot voor het vakwerk. Wij zijn zoals u begrijpt dan ook vaste klant en kan dit bedrijf iedereen aanbevelen

20:28 02/02/2015

Oscar en Liesbe

Mijn man erfde een antieke canape in een zeer slechte staat: het binnentwerk was geheel kapot en de bekleding lelijk en versleten. Bij Beekes stoffeerderij werd er een prachtige bank van gemaakt, die heerlijk zit en ligt. De stof werd in overleg zorgvuldig uitgezocht. Er werd een extra lap stof geleverd om de bekleding te beschermen. Het was geen goedkope klus, maar we hebben nu weer een prachtige antieke bank, die jarenlang meekan!

19:15 22/11/2014

Ineke van Bieme

Onze schoonzoon erfde uit het ouderlijk huis de piano. Hij was er blij mee. De bijbehorende kruk zag er niet uit! Maar had wel een geschiedenis: door een jongere broer gemaakt, en bekleed met de resten van een leren jas van hun moeder.Door het vele gebruik versleten. En onze kleindochter "hielp"de bekleding echt naar zijn einde. Op naar Beekes, met het hele verhaal. Ik kreeg een mooi, invoelend advies. "We laten al het oude erop, vullen de zitting op en bekleden hem mooi met het uitgezochte leer. ik was er stil van. En zo is het gebeurd. Vanmorgen hebben we de kruk opgehaald, in één woord fantastisch! Niet het oude zo maar wegdoen, maar mee nemen in de toekomst. Het zal een warme verrassing voor Jaap zijn. Alina, ik heb nog meer voor jullie te doen. Dank je wel!

20:28 16/11/2014

Mevr. De Leeuw

Ik heb dit adres in het Gooi Bruist gevonden en mijn Schuitema fauteuil hier met leer laten bekleden. Ze hebben keuze uit Veel soorten leer, de binnenkant is volledig vernieuwd. Het is prachtig geworden. Kortom, dikke pluim voor het vakwerk en voor de klandizie. Alle vorige recenties hebben niets teveel gezegd.

22:53 14/11/2013

fam. Beest

Wij hebben deze stoffeerderij via kennissen van ons gevonden. Ze hebben onze Leoluxe banken opnieuw gestoffeerd. We waren verbaasd over de keuze aan stoffen en leer en de deskundigheid en de klantvriendelijkheid. Op ons beurd willen we dus ook dit bedrijf aanbevelen. Wij zijn supertevreden met alles van a tot z.

13:40 16/02/2012

Annemiek Rempe

Ik wil jullie bedanken voor het prachtige bekleden van de voor ons zo speciale stoel. Terwijl ik aan de late kant met bestellen was en de leersoort niet voorradig was hebben jullie alle zeilen bijgezet om hem toch op tijd af te krijgen. Tevens wil ik jullie een grote pluim geven voor jullie brede deskundigheid zowel op interieursadviezen gebied als klantgerichtheid. Jullie namen echt de tijd en maakten zelfs nog 2 kussentjes in bijpassende tinten zodat de kleur van de "nieuwe" stoel terugkwam in de bank. Grote klasse, waar vind je nog zo iets!

14:19 22/01/2012

mevr. van Veele

Net voor de kerst wilde ik de stoel van mijn man(die overleden is) laten bekleden met leer. Ik was eigenlijk te laat om het nog te laten uitvoeren ivm drukte. Maar op kerstavond stonden de dames voor de deur, met de stoel, ze hadden extra lang doorgewerkt om hem af te krijgen. Ik was totaal verast en ontroert Afgezien dat de stoel prachtig is gestoffeerd wilde ik dit even delen, waar vind je dit nog?

14:36 09/09/2011

dhr. tammer

Na wat zoeken via het net ben ik bij beekes uit gekomen om een bedhoofd te laten maken. Ze heb mij op een zeer prettige en ongedwongen manier advies gegeven over de stof. Het werk was op het afgesproken tijdstip klaar en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Klasse!

11:06 29/03/2011

Dhr. Leenen

Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een Fairline jacht, omdat ik deze boot gebruikt heb aangeschaft moest gewoon het hele interieur vernieuwd worden. Dit heeft beekes stoffeer atelier echt op een super professionele manier gedaan. Mijn fairline jacht is echt weer als nieuw, bedankt beekes!!!

18:04 27/03/2011

heer en mevrouw

Onze grote zitbank was aan een nieuwe bekleding toe, voor een haardstoeltje gold hetzelfde. Van een bekende kregen we het adres van Beekes Stoffeer Atelier. Na twee heel plezierige gesprekken, in het atelier en later bij ons thuis, hebben we dankzij deskundig advies de juiste bekleding kunnen vinden. Beide meubels mogen weer gezien worden. Ze zijn met groot vakmanschap van een nieuw "jasje" voorzien. Hoe wij als klant behandeld werden verdient ook alle lof. Afspraken werden stipt nagekomen, over onverwacht opgetreden problemen werd voor oplossing ervan direct contact met ons opgenomen. Wij zijn zeer tevreden.

19:53 01/03/2011

fam. bos

Vandaag hebben we onze bootkussens opgehaald die we opnieuw hebben laten bekleden met stof die waterdicht en vuilafstotend is. We wisten niet dat er zoveel keus in buitenstoffen is. We zijn goed gehopen en ze zijn practig geworden. Bent u op zoek naar een goed adres,niet verder zoeken. Bij Beekes zit u goed!

19:52 01/03/2011

fam. bos

Vandaag hebben we onze bootkussens opgehaald die we opnieuw hebben laten bekleden met stof die waterdicht en vuilafstotend is. We wisten niet dat er zoveel keus in buitenstoffen is. We zijn goed gehopen en ze zijn practig geworden. Bent u op zoek naar een goed adres,niet verder zoeken. Bij Beekes zit u goed!

22:36 15/04/2010

Monique T.

nogmaals bedankt voor het bekleden van mijn Rolf Benz bank, Klasse werk,Top! Gr, M.

21:23 29/03/2010

fam Deusen

Wij komen uit Hilversum en hebben een zomerhuisje op Loosdrecht. We hebben onze loungebank kussens opnieuw laten maken door Beekes. Er zit nu een stof op die speciaal voor buiten is en tegen regen kan. Ze hebben echt een hele grote keus. Het ziet er weer prachtig uit. En het kan tegen regen. Super

19:56 17/01/2010

Men. de Jong Ho

Ik ben sportvliegtuig bouwer en had een nieuw stoeltje nodig. Ik ben met mijn idee naar Beekes gegaan. Ze hebben speciaal opmaat gemaakt stoeltje voor mij ontworpen en gemaakt en bekleed met brandvertragend materiaal. Klasse dames.

19:52 17/01/2010

Mevr. Jansen ui

Ik heb een heup prothese en mijn aangepaste sta op-relax fauteuil was helemaal versleten. De dames hebben mijn stoel aan de binnenkant weer helemaal vernieuwt en aangepast en prachtig gestoffeerd met leer. Ik kan nu weer lekker zitten en geniet er nog ieder dag van.

17:12 02/11/2009

P. uit amersfoo

Na 15 jaar zitplezier was het binnenwerk en leer van onze Leolux aan vervanging toe. Dit hebben ze bij Beekes naar volle tevredenheid uitgevoerd en ons bankstel is bijna mooier dan een nieuwe!

16:08 15/09/2009

Peter uit Hilve

Na het aanschaffen van onze nieuwe woning in hilversum heeft Beekes Stoffeer Atelier ons geholpen met het inrichten van onze nieuwe woning. Naast het leveren van gordijnen en tapijt hebben ze ons styling adviezen gegeven. Tevens zijn onze Artifort bankstel en stoelen naar volle tevredenheid herstoffeerd. Ze zitten weer als nieuw. Bij dit bedrijf staat SERVICE en KWALITEIT op 1.