Rugkussens opvullen Eemnes

Heeft u een aantal jaar geleden na lang zoeken de perfecte bank gevonden? Dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Helaas kan het zijn dat de bank na een aantal jaar toch gaat slijten en hierdoor steeds minder lekker gaat zitten. Terwijl een bank natuurlijk dient voor ontspanning, is het dan ook een must dat deze goed zit. Zodra de rugkussens beginnen in te deuken, is het dan ook tijd voor nieuwe kussens. U kunt er dan voor kiezen om een volledig nieuwe bank aan te schaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om de bank te behouden en de rugkussens te laten opvullen in Eemnes en omstreken.

Diverse mogenlijkheden

Bij Van Beekes Stoffeer Atelier staan wij klaar voor alle zaken rondom stoffering. Of het nu gaat om meubels, bootstoffering, of de complete stoffering van uw caravan, voor alle zaken staan wij voor u klaar! Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de merken Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema en vele andere topmerken. Ook voor het ouderwets klassieke werk bent u hier aan het juiste adres. Maar ook de kleine klus zoals het opvullen van de rugkussens van uw bank zal vakkundig door ons worden uitgevoerd. Nadat wij langs geweest zijn voor het opvullen van uw rugkussens in Eemnes zal uw bank er weer als nieuw uit zien!

Laat uw rugkussens in Eemnes opvullen door ons!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreft het opvullen van rugkussens in Eemnes en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op! Onze werktijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In verband met werkzaamheden op locatie en transport kunnen wij helaas niet altijd op deze tijden aanwezig zijn. U kunt ons dan bereiken via de e-mail info@beekesstoffeeratelier.nl, graag met vermelding van uw telefoonnummer, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook tijdens openingstijden bellen om een afspraak te maken, tel. 035-5255416 en 06 143 48 193.

Rugkussens opvullen

    (*) = verplicht in te vullen veld.

    Uw naam (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Voorkeurstijd

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)