Stoel stofferen in Blaricum

Is uw huidige stoel nodig toe aan vervanging? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw stoel zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in stoel stofferen in Blaricum  en geven uw meubels een totale metamorfose. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het stoel stofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in stoel stofferen en komt u uit Blaricum ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Stoel stofferen in Blaricum  in uw caravan, boot tot huis

Een stoel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het meubel, geheel naar uw wens, te herstofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffeer Atelier richt zich op het compleet meubelstofferen van uw caravan, boot of huis, voor klanten uit Blaricum . Hierbij kunt u denken aan het meubelstofferen van:engelse fauteuils

 • Stoelen
 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards
Door middel van stoel stofferen steken wij uw stoel in een nieuw jasje.

Stoel stofferen in Blaricum  op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het meubelstofferen van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uistraling geven? Met project stofferen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Stoffen

Voor stoel stofferen in Blaricum , beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor meubelstofferen en onderhoud producten voor leder.

Stoel stofferen in Blaricum  van A tot Z

Wanneer u kiest voor stoel stofferen verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Blaricum

Heeft u interesse in meubelstofferen in Blaricum ? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)