Stoffenwinkel Westbroek

Bent u toe aan een nieuwe look in uw caravan, of is uw jacht toe aan vervanging van de stof? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Van Beekes Stoffeer Atelier richten wij ons op de complete stoffering van uw huis, caravan of boot. U moet hierbij denken aan banken, stoelen, kussens en headboards. En er is keuze uit meer dan 3000 meubelstoffen, leer, kunstleer en de grootste collecte buitenstoffen van Midden Nederland. Ook losse verkoop stof en binnenvullingen. Bent u benieuwd geworden en zou u graag langs willen komen om de mogelijkheden te bekijken en door te spreken? Dan kunt u op afspraak langskomen in onze stoffenwinkel in de buurt van Westbroek en omstreken. Let op, dit kan alleen op afspraak, vanwege werkzaamheden op locatie en transport.

Breed assortiment

Bij Van Beekes Stoffeer Atelier bieden we jaren langen ervaring. En sinds een paar jaar mogen wij ook het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Al deze aspecten bieden wij met veel plezier aan. Maar vooral staan wij bekend om onze specialisatie in de merken Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema en vele andere topmerken. Al deze stoffen kunt u op afspraak komen bekijken in onze stoffenwinkel in de buurt van Westbroek en omstreken.

 

Kom op afspraak langs bij onze stoffenwinkel in de buurt van Westbroek en omstreken!

Bent u benieuwd geworden naar onze stoffenwinkel in de buurt van Westbroek en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op! U kunt bij ons alleen langs komen op afspraak. Onze werktijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In verband met werkzaamheden op locatie en transport, kunnen wij helaas niet altijd op deze tijden aanwezig zijn. U kunt ons dan bereiken via de email info@beekesstoffeeratelier.nl graag met vermelding van uw telefoonnummer, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook tijdens openingsuren bellen om een afspraak te maken, tel. 035-5255416 en 06 143 48 193.

Stoffenwinkel

    (*) = verplicht in te vullen veld.

    Uw naam (*)

    Uw Telefoonnummer (*)

    Voorkeurstijd

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)