Stofferen in Vreeland

Is uw huidige bank nodig toe aan vervangen? Begint het leer te scheuren? Of bent u de kleur zo zat? Maar zit uw bank zo lekker dat u geen nieuwe wilt aanschaffen? Dan biedt Beekes Stoffeer Atelier de oplossing. Wij zijn namelijk al sinds 1968 gespecialiseerd in stofferen in Vreeland  en geven uw meubels een totale metamorfose. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het stofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie. Kwaliteit, ambacht en zorg voor detail staan daarbij centraal. Bent u geïnteresseerd in het stofferen van bijvoorbeeld uw meubels en komt u uit Vreeland ? Kom dan langs bij onze winkel te Loosdrecht. Hier kunnen wij u vakkundig adviseren zodat u de juiste keuze maakt voor een bepaalde meubelstof.

Stofferen in Vreeland  van caravan, boot tot huis

Een meubel kan veel waarde bevatten doordat u eraan gehecht bent of omdat dit veel comfort biedt. Door het meubel, geheel naar uw wens, te stofferen krijgt deze een nieuw leven. Beekes Stoffbank treshouse na kleineer Atelier richt zich op het compleet stofferen van uw caravan, boot of huis, voor klanten uit Vreeland . Hierbij kunt u denken aan het stofferen van:

 • Banken
 • Kussens
 • Tapijt
 • Gordijnen
 • Headboards
Door middel van stofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.

Stofferen in Vreeland  op maat

Het team van Beekes Stoffeer Atelier werkt graag samen met u aan het stofferen in Vreeland van uw droom meubilair. Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Wilt u uw gehele kantoor een andere uistraling geven? Met project stofferen geven wij alle meubels een andere ‘look’. Hiervoor hebben wij een grote collectie stoffen, leder, tapijt en gordijnstoffen.

Stoffen

Voor het stofferen van uw meubel in Vreeland , beschikken wij over meer dan 2500 stoffen en leder. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de design merken en hebben daar ook alle materialen voor in huis zoals de stoffen van Kvadrat, de Ploeg en Gabriel, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Schuitem , Giorgetti, Pastoe, Eames Lounge, Montis, Harvink, Martin Visser, Gispen, Label, B&B  en niet te vergeten de Retro Meubelen. Tevens verkopen wij ook stof per meter voor stofferen en onderhoud producten voor leder.

Stofferen in Vreeland  van A tot Z

Wanneer u kiest voor stofferen verzorgt door Beekes Stoffeer Atelier beginnen wij met het stellen van de juiste diagnose en het geven van een passend advies. Hiervoor nodigen wij u van harte uit in onze winkel. Stofferingen voor kantoor, woning, boot of caravan in de omgeving van Vreeland

Heeft u interesse in stofferen in Vreeland ? Maak dan een afspraak met de dames van Beekes Stoffeer Atelier, of laat u door ons terug bellen.

  (*) = verplicht in te vullen veld.

  Uw naam (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Voorkeurstijd

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de privacyverklaring (*)