TAPIJTEN

Vloerbedekking is niet iets dat u zo maar eventjes aanschaft. Er is een ruime keus aan materialen. Beekes Stoffeer Atelier is gespecialiseerd in het leggen van tapijten vloeren.

Tapijt bestaat uit een rug (onderlaag) van jute, rubber of kunstfoam, en een pool (bovenlaag). De meest gebruikte materialen voor de pool zijn polyamide of polipropyleen, en wol.

Een gunstige eigenschap van tapijt is dat het een kleine bijdrage levert aan de isolatie van de vloer, en daarmee de gevoelstemperatuur doet stijgen. Tapijt heeft een tien keer hogere isolatiewaarde dan harde vloerbedekking. Tapijt bespaart jaarlijks 0,24 m3 tot 0,4 m3 gas per vierkante meter. Vloerbedekking is een goede aanvulling op vloerisolatie.

De levensduur van tapijt is sterk afhankelijk van materiaal, kwaliteit en is daarom niet aan te geven. Beekes Stoffeer Atelier kan nagenoeg ieder ontwerp aan, van bijvoorbeeld een logo maken in een tapijt tot naadloze randen en diverse kleurwissels in de vorm van vloerontwerpen. U kunt bij Beekes Stoffeer Atelier uw eigen vloer samenstellen.

Bij Beekes Stoffeer Atelier kunnen wij u ook uitgebreid adviseren en inspireren bij de bekleding van uw trap. Omdat het bekleden van een trap een vak apart is, bent u bij de vakmensen van Beekes Stoffeer Atelier aan het juiste adres. Tapijt is bijvoorbeeld een veilige en creatieve trapbekleding. Stroef, geluiddempend en mooi. Onze vakmensen realiseren regelmatig technische hoogstandjes, bijvoorbeeld op trappen die een draaiing maken.

Voor meer informatie over tapijten en de materialen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Tapijt_tegels